Видалення облікового запису
Ви можете будь-коли видалити свій обліковий запис ТендерЛоцман — у вебкабінеті або в мобільному додатку (Налаштування → Обліковий запис → Видалити обліковий запис), або на цій сторінці.
Що буде видалено
- e-mail, ім'я, хеш пароля, сесії входу, токени push-сповіщень пристроїв, збережені фільтри;
- якщо ви — єдиний учасник команди: команда і всі її дані (напрями, збережені тендери, кошториси, воронка, партнери, інтеграції);
- у журналах дій команд, де лишаються колеги, ваш e-mail замінюється на «видалений користувач»; з ваших відгуків прибирається e-mail.
Що зберігається
- записи про оплати команди — протягом строку, визначеного податковим законодавством (без вашого e-mail);
- резервні копії — до 14 днів (ротація), журнали сервера — до 30 днів.
Увійти, щоб видалити обліковий запис
Немає доступу до облікового запису? Напишіть через форму зв'язку з e-mail облікового запису — ми підтвердимо запит і видалимо дані протягом 30 днів.